Jak vybrat vakuovačku

Jak si vybrat vakuovačku?

Než si vyberete tu pravou vakuovačku pro váš provoz, je potřeba zvážit několik důležitých aspektů. Po zodpovězení čtyř základních otázek dostanete lepší představu o tom, která vakuovačka bude pro vás nejvýhodnější a bude vám tak nejlépe fungovat.

  1. Kolik produktů budete denně vakuovat?

    Je velmi důležité zvážit velikost produkce a jak často budete tedy vakuovat. Pokud vlastníte například farmu, kdy budete vakuovat 500 produktů denně a více, pak pro vás budou ideální vakuové baličky z kategorie PRO VELKOVÝROBU. Pokud jste menší producent například sýrů nebo máte restauraci, vybírejte stroje z kategorie STŘEDNÍ A VELKÉ PODNIKY. A pokud si chcete pořídit vakuovačku domů nebo s podnikáním teprve začínáte, je pro vás určena kategorie MENŠÍ PROVOZOVNY.

    Malá vakuovačka
  2. Budete vakuovat suché nebo vlhké potraviny?

    Pokud vakuujete šťavnaté potraviny nebo obecně věci, kde je vysoká vlhkost, měli by jste zvážit komorovou vakuovací baličku. Pokud si říkáte, že je pro vás příliš velká, vyberte si ze strojů se stolním provedením, HORNET nebo DONKEY. Můžete je umístit na stůl, kde budou mít své místo nebo si k nim naopak koupit kovový pojízdný vozík a mít tak vakuovačku vždy tam, kde potřebujete.

    Vlhke/suché potraviny
  3. Jak velký produkt budete vakuovat?

    Nezanedbatelným aspektem, který je potřeba při výběru vakuovačky zvážit, je velikost produktu, který budete vakuovat. U každé vakuovací baličky máte uvedenou velikost vakuovací komory. Ta by měla být vždy o několik centimetrů větší než produkt, který se chystáte vakuovat. V naší nabídce najdete také stroje, které mají extra hlubokou komoru pro vakuování objemných věcí.

    Velikost produktu
  4. Do jakých sáčků budu vakuovat?

    Podle toho, pro jaký vakuovací stroj se rozhodnete, je potřeba vybrat také vakuovací sáčky. Pokud bude vaše produkce narůstat, je potřeba již nyní přemýšlet nad tím, že vroubkovaný vakuovací sáček vhodný pro externí vakuovou baličku, je dražší a při velké produkci se tak cena projeví. Proto doporučujeme již nyní investovat a koupit stroj komorový a tím pádem používat sáčky hladké.

    Typ sáčků

Pokud si nejste ani nyní jisti, kterou vakuovou baličku pořídit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi s vámi vše projdeme a poradíme s výběrem.

Komorové

vakuovačka pro velkovýrobu

Pro velkovýrobu

Jsou vhodné pro velkozpracovatele potravin, výrobny polotovarů či balení větších produktů.

Až 40m3 za hodinu

Více sáčků zároveň

Vybrat

vakuovačka pro středně velké podniky

Stedně velké podniky

Nejrozsáhlejší kategorie strojů vhodná pro řeznictví, jídelny, restaurace či menší výrobny.

Až 20m3 za hodinu

Jednoduché ovládání

Vybrat

Externí

vakuovačka pro domácnost

Domácnosti

Pro menší restaurace a začínající podniky

Nejlevnější varianta

Jednoduché ovládání

Vybrat